سرمایهگذاری ۲۵ هزار میلیارد ریالی در صنعت گیلان
جارستان-رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان از سرمایهگذاری ۲۵ هزار میلیارد ریالی در بخش صنعت از سال ۹۲ تاکنون در این استان خبر داد. علی منتظری در رشت با اشاره به سرمایهگذاریهای انجام شده در بخش صنعت گیلان اظهار کرد: از سال ۹۲ تاکنون ۲۵ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری در بخش صنعت استان انجام
جارستان-رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان از سرمایهگذاری ۲۵ هزار میلیارد ریالی در بخش صنعت از سال ۹۲ تاکنون در این استان خبر داد.
علی منتظری در رشت با اشاره به سرمایهگذاریهای انجام شده در بخش صنعت گیلان اظهار کرد: از سال ۹۲ تاکنون ۲۵ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری در بخش صنعت استان انجام شده است.
وی به صدور بیش از ۶۵۰ پروانه بهرهبرداری در بخش صنعت از سال ۹۲ تاکنون در گیلان اشاره کرد و افزود: کارگروه رفع موانع تولید در راستای رونق تولید در استان تشکیل شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه کارگروه رفع موانع تولید در زمینه رسیدگی به مشکلات تولیدکنندگان در استان تشکیل شده است، تصریح کرد: کارگروه مذکور به ریاست محمدعلی نجفی استاندار و دبیری سازمان صنعت، معدن و تجارت در استان تشکیل میشود.
منتظری، رسیدگی به مشکلات و مسائل مربوط به واحدهای تولیدی که در دبیرخانه کارگروه مطرح و بررسی شده را از برنامههای کارگروه رفع موانع تولید خواند و بیان کرد: کارگروه مذکور با حضور تمام مدیران دستگاههای اجرایی مربوط به حوزه صنعت تشکیل میشود.
وی به عضویت بانکهای عامل، تامین اجتماعی، امور مالیاتی، مجموعههای وزارت نیرو و نفت و همچنین دستگاههای متولی برای برطرف کردن مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه رفع موانع تولید گیلان اشاره کرد و گفت: در کارگروه مذکور برای برطرف کردن هر کدام از واحدهای صنعتی دارای مشکل تصمیمگیری میشود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با اشاره به ۵۸۴ مصوبه در کارگروه موانع تولید استان، خاطرنشان کرد: ۴۰ درصد از مصوبات مذکور اجرایی شده و این امر سبب ایجاد تحول مناسبی در روند رسیدگی به مسائل مربوط به واحدهای تولیدی در گیلان شده است.
منتظری در ادامه به بهرهبرداری از طرحهای متعدد و بزرگ در گیلان اشاره کرد و یادآور شد: تا پایان امسال طرحهای بزرگی که در کشور و منطقه نمونه است، در استان به بهرهبرداری میرسد.
وی با بیان اینکه گیلان تبدیل به قطب صنایع سلولزی در کشور شده است، اظهار کرد: گیلان با داشتن برخی مزیتها و ظرفیتها در زمینه توسعه فعالیت صنایع سلولزی بهویژه ام.دی.اف و اچ.دی.اف از مستعدترین استانها برای تبدیل شدن به قطب اینگونه محصولات در کشور است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان به افزایش ظرفیت تولید صنایع سلولزی به سالانه یک میلیون متر مکعب در استان اشاره کرد و گفت: از سال گذشته برنامه نهضت زراعت چوب در گیلان آغاز شده و با انعقاد توافقنامه بین کارخانههای تولید محصولات سلولزی و کشاورزان، هزاران اصله نهال صنوبر در ۱۰ شهرستان کاشته شده تا بخشی از نیاز صنایع تولیدی در زمینه مواد اولیه برطرف شود.
خبرنگار فارس
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰